Onderwerp: de strikken op jullie taarten..
Hoe maken jullie die mooie strikken op jullie taarten.
is dat alleen marsepein/fondant of gaat daar iets doorheen en hoe maak je van die mooie reepjes.
phoe wat een vragen he...
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » de strikken op jullie taarten..
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe maken jullie die mooie strikken op jullie taarten.
is dat alleen marsepein/fondant of gaat daar iets doorheen en hoe maak je van die mooie reepjes.
phoe wat een vragen he...
Ik gebruik alleen fondant maar je kan er ook tylose doorheen doen. Dan maak ik stroken met de lege tappit die bij de set met de uppercase tappits zitten en daarvan maak je de lussen. Je moet het wel goed de tijd geven om te drogen.
Kijk eens op de www.tartacadabra.com daar staat ook een hele duidelijke howto.
Oooh, dan heb ik ook een vraag. Heb zojuist mijn marshmallowfondant gemengd met tylose, zoals beschreven bij tartacadabra, daarna gekleurd (ben bang dat ik dit beter eerst had kunnen doen ), maar nu is het al zo stug en korrelig, volgens mij krijg ik hier morgen never nooit meer mooie repen van, enig idee hoe dit op te lossen???? extra mmf toevoegen???? en eerst kleuren en dan tylose??? krijg ém echt niet meer egaal nu.
Of....gewoon overnieuw beginnen, is geen opdracht, wilde graag een keer een strik maken
even in de magnetron doen
wordt het weer wat handelbaarder van
en kleuren zou ik zelf wel van te voren doen
en als je denkt dat er teveel tylose is zit, dan kun je altijd wat extra MMF teovoegen
dan verdun je de hoeveelheid tylose als het ware
hoop dat je hier wat aan hebt
Eerst kleuren of eerst tylose maakt niet zo heel veel uit. Van in de magnetron doen wordt het inerdaad wat zachter en beter hanteerbaar, alleen droogt het daarna sneller uit. Je zou dat wel kunnen doen vlak voor je aan de strik begint, dan droogt het sneller. Of zoals RedRose zegt: wat mmf zonder tylose toevoegen.
ga ik dat eerst maar eens even proberen, thanks
Ik gebruik alleen fondant maar je kan er ook tylose doorheen doen. Dan maak ik stroken met de lege tappit die bij de set met de uppercase tappits zitten en daarvan maak je de lussen. Je moet het wel goed de tijd geven om te drogen.
Kijk eens op de www.tartacadabra.com daar staat ook een hele duidelijke howto.
zo das super uitgelegd zeg..even naar de winkel voor tylose en fondant.
en kijken of ze de letter tapit hebben..
heb der al helemaal zin in.
Hoe maken jullie die mooie strikken op jullie taarten.
is dat alleen marsepein/fondant of gaat daar iets doorheen en hoe maak je van die mooie reepjes.phoe wat een vragen he...
op taart.jouwpagina.nl staan een aantal how to's van strikken. Dus meer dan alleen de lussenstrik die elise al linkte
ow en... [move]---> decoreren
jochoc schreef:Hoe maken jullie die mooie strikken op jullie taarten.
is dat alleen marsepein/fondant of gaat daar iets doorheen en hoe maak je van die mooie reepjes.phoe wat een vragen he...
op taart.jouwpagina.nl staan een aantal how to's van strikken. Dus meer dan alleen de lussenstrik die elise al linkte
ow en... [move]---> decoreren
huh move decoren ikke ff niet snap..
dan gelijk nog even een vraagje...hoe maken jullie marsepein/fondant op je cupcakes ook met botercreme.
huh move decoren ikke ff niet snap..
je stond in de verkeerde rubriek!! Dus ik ging je even verplaatsen (moven) naar de juiste rubriek = decoreren. Snap je??
dan gelijk nog even een vraagje...hoe maken jullie marsepein/fondant op je cupcakes ook met botercreme.
hoe je het erop plakt bedoel je?? Ja met botercreme doe ik het altijd
o sorry dat had ik niet eens gezien dat het verhuist was naar een andere rubriek..moet me weg nog even vinden.
het is nog een beetje zoeken waar iets staat en hoort.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » de strikken op jullie taarten..
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.