Onderwerp: Monchou bavarois basterdsuiker vervangen door...??
Ik heb net al mijn boodschappen gehaald en kom er net achter dat ik geen witte basterdsuiker heb... Kan ik ook gewone kristal suiker gebruiken? Of moet ik echt terug naar de winkel...
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Monchou bavarois basterdsuiker vervangen door...??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb net al mijn boodschappen gehaald en kom er net achter dat ik geen witte basterdsuiker heb... Kan ik ook gewone kristal suiker gebruiken? Of moet ik echt terug naar de winkel...
Ik was ook erg benieuwd, dus heb even gegoogled voor je
'Als het alleen maar als zoetstof wordt gebruikt kun je witte basterdsuiker prima door kristalsuiker vervangen.
Bij gebak maakt de toevoeging van basterdsuiker dat het gebak het gebak minder snel ‘droog’ wordt dan bij het gebruik van kristalsuiker. Als je niet aan basterdsuiker kunt komen, kun je dit ondervangen door iets minder suiker en een scheut honing aan het gebak toe te voegen.'
Ik gebruik heel vaak kristalsuiker, dat ik tot poeder maal, in plaats van basterdsuiker. Gaat prima.
Ja kan goed hoor. Heb ik al vaker gedaan bij monchou bavarois (wel met fijne suiker, dus misschien kristalsuiker idd een beetje fijner maken).
Bedankt voor de antwoorden! Intussentijd toch nog even basterdsuiker gescoord bij mijn moeder... maar dan weet ik het voor de volgende keer!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Monchou bavarois basterdsuiker vervangen door...??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.