1

Onderwerp: Ik weet het alweer bumba

Hier mijn eerste stapeltaartje voor mijn zoontje die een werd.
Met dank aan de bumba howto op de site (niet helemaal zoals ie moet maar ik vond het nog aardig genoeg voor een eerste keer  :P )

Bovenste laag gevuld met tobleronemouse en onderste laag gevuld met frambozemouse en jam

http://i47.tinypic.com/9iqrv8.jpg

Tips zijn welkom!!

2

Re: Ik weet het alweer bumba

Hij is leuk!

3

Re: Ik weet het alweer bumba

leuk!

Groetjes Annemarie
*Wat is taarten maken toch een heerlijke hobby!* (Bijna net zo leuk als wudden ;))

4

Re: Ik weet het alweer bumba

Heel erg leuk!
zo iest was ik dus ook van plan voor mijn dochtertje die wordt twee!!
wie o wie kan mij beetje vertellen waar ik moet beginne!
zo veel info op internet en ik weet nite hoe ik moet starten.
of ja.
ik weet dat ik een taartvorm moet hebben.
de taart moet bakken, opensnijden en vulling in deon, en dan wil ik hem bekleden met marsepein of fondant, wat is lekkerder????
en wat is makkelijker de grote vraag wie oh wie kan mij helpen aub

groetjes een onervaren bakker!!:P

5

Re: Ik weet het alweer bumba

Ik vind hem heel erg leuk!!!

Liefs, Zanoni

6

Re: Ik weet het alweer bumba

deb87 schreef:

Heel erg leuk!
zo iest was ik dus ook van plan voor mijn dochtertje die wordt twee!!
wie o wie kan mij beetje vertellen waar ik moet beginne!
zo veel info op internet en ik weet nite hoe ik moet starten.
of ja.
ik weet dat ik een taartvorm moet hebben.
de taart moet bakken, opensnijden en vulling in deon, en dan wil ik hem bekleden met marsepein of fondant, wat is lekkerder????
en wat is makkelijker de grote vraag wie oh wie kan mij helpen aub

groetjes een onervaren bakker!!:P

Ik bekleed mijn taarten eigenlijk altijd met marsepein omdat ze dat hier het lekkerst vinden heb geen idee wat makkelijker is.
Als je verder nog dingen wilt weten vraag je het maar!

7

Re: Ik weet het alweer bumba

Vrolijk taartje  :Y

Groetjes Mies (bakmadam)

8

Re: Ik weet het alweer bumba

Erg leuk  :Y

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!