1 Laatst bewerkt door eculypta (26-02-2010 14:14)

Onderwerp: bobbels in mijn kapsel

Heb net mijn 1e kapsel gebakken. Hij is erg mooi hoog geworden maar aan de bovenkant zitten allemaal bobbels, het lijken wel luchtbellen. Kan ik het nog wel gebruiken om het te bekleden en hoe krijg ik die bobbels weg?
Sorry maar ben echt een leek :o

2

Re: bobbels in mijn kapsel

Kapsel omdraaien en de onderkant als bovenkant gebruiken

groetjes Hanneke

3

Re: bobbels in mijn kapsel

dank je! Hoe komt het dat ik van luchtbellen heb, wat moet ik de volgende keer anders doen?

4

Re: bobbels in mijn kapsel

Ik heb ook altijd bobbels, maar ik draai em ook altijd om. Dan is het probleem opgelost! Easy he!

5

Re: bobbels in mijn kapsel

heb je wel na 10min. op de hoogste stand nog 2min. op de laagste stand gemixt?

Groetjes Gerda
as't nie kan zoas't mut, mut ma zoas't kan.

6

Re: bobbels in mijn kapsel

oké, dan heb ik nog een vraagje. Ik heb nu dus het kapsel klaar. Op maandagavond moet mijn taart helemaal klaar zijn dus gevuld/ingesmeerd en bekleed. Hoe kan ik het beste de tijd indelen? Moet ik het kapsel insmeren en vullen en dan in de vriezer leggen tot maandagavond totdat ik de taart ga bekleden? Marsepein kan ik toch al uitsteken enz en dan in een bakje bewaren? Moet marsepein trouwens in de koelkast?

7

Re: bobbels in mijn kapsel

Gerda schreef:

heb je wel na 10min. op de hoogste stand nog 2min. op de laagste stand gemixt?

Ik heb 8 minuten op de hoogste stand en 2 minuten op de laagste stand gemixt. Dat stond op de verpakking.