Onderwerp: glimmende ganache
Hoe krijgen jullie een taart overgoten met ganache glimmend?
Die van mij bleef mat...was erg lekker, maar ik vind het er glimmend toch een stuk mooier uitzien!!
groetjes karin
http://www.facebook.com/mijntaartjes?ref=hl
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » glimmende ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe krijgen jullie een taart overgoten met ganache glimmend?
Die van mij bleef mat...was erg lekker, maar ik vind het er glimmend toch een stuk mooier uitzien!!
groetjes karin
Hoe heb je het precies gedaan? Als je hem alleen overgiet en er verder afblijft zou hij in principe ook moeten glimmen... 
hmm, heb met een lepel de ganache van de bovenkant afgeduwd zeg maar, dat had ik dus niet moeten doen?
Heb je de ganache toevallig te heet gemaakt? als alles te heet is is er ook een kans dat et niet zoo mooi glimt.
En ja je kan et beter vanzelf af laten druppelen.
heb weer een keer ganache proberen te maken en deze keer ging t wel goed en glom t mooi..vorige keer heb ik de chocola gesmolten in de magnetron en daar toen de slagroom bij gedaan, nu heb ik de slagroom verhit en daar de chocola in opgelost...
ik vond alleen de dekking deze keer niet zo mooi, heb er twee lagen overheen gedaan en nog steeds zag ik de vorm van de in lagen gesneden cake...
groetjes karin
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » glimmende ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.