Onderwerp: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????
Ik vraag me af of iemand die combi al heeft geprobeerd of anders een andere combinatie met champagnecreme.
Graag tips
Liefs,
Cabi
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik vraag me af of iemand die combi al heeft geprobeerd of anders een andere combinatie met champagnecreme.
Graag tips
Liefs,
Cabi
Ik kon deze combi ook niet bij het linkje waar vele verschillende vullingen zijn geplaatst vinden vandaar dat ik het zo probeer.
Niemand ???
Ik kan me niet voorstellen dat he vies is, maar ik heb het niet geprobeerd, dus ik kan je niet echt helpen
In ieder geval bedankt voor het reageren
Joehoe niemand meer
Ja maar het is voor mijn moeder haar verjaardag dus wil ik wel zeker weten dat het lekker is .
Ik mag zelf geen koemelk of kippeneiproducten omdat mijn zoontje aan wie ik borstvoeding geef daar allergisch voor is.
Dus ik kan het niet eerst zelf proeven
Mijn vriend komt pas laat thuis en als ik de taart volgende week ga maken is dat overdag en dan wil ik hem tegen de middag klaar en afgesmeerd hebben zodat ik donderdag kan gaan decoreren.
Liefs,
Ik vind de frambozenpudding zo wie zo minder geschikt voor in een taart, het is een beetje van de 'glibberige' pudding en niet 'moussig' zoals bijvoorbeeld de chipolatapudding.
Dan zou je de nieuwe bosvruchten moeten proberen...?
Ik heb zelf nog nooit champagnecreme gemaakt of geproefd, dus over een combinatie kan ik niet zoveel zeggen.
Ik zou ook niet voor de pudding gaan. Een combi van champagnecreme met verse frambozen en een laag frambozenjam is heerlijk!!
Oké bedankt
Ik zou ook gaan voor champagnecreme met (diepvries) frambozen en een laagje frambozenjam.
Ik lees even mee, want zit voor de verjaardag van mijn mam aan dezelfde combi te denken
Dan neem ik aan dat je de verse frambozen in de champagnecreme mengt (wel heel laten) klopt dat?
Ik zou ook gaan voor champagnecreme met (diepvries) frambozen en een laagje frambozenjam.
Ik lees het al Bij de creme dus
Ik zou ook niet voor de pudding gaan. Een combi van champagnecreme met verse frambozen en een laag frambozenjam is heerlijk!!
Deze combinatie is echt heerlijk, ook zonder verse frambozen,zelf uitgeprobeerd, ik neem de light versie daardoor is de jam minder zoet en lekker fris
Thanks
ZO ik heb vanmiddag al de diepvries frambozen en halva frambozenjam gekocht dus dat gaat goed.
Champagne heb ik nog in huis dus dat komt ook helemaal goed
frambozen niet door de creme mengen, maar gewoon op je vulling leggen
even een vraagje, is dit een zware vulling of valt het mee. Heb zondagavond een proeverij en de mensen willen geen zware vulling en dit lijkt me wel wat
Bedankt voor je tip Tipsytaartje
Weet ik nog niet Rafaela.
Ik weet wel dat de citroenkwarktaartpudding van mona wel als heel licht een luchtig wordt ervaren (voor de mensen die het bij mij hebben opgegeten).
Liefs,
Ik heb al vaak een taart gemaakt gevuld met champagnecreme en diepvriesframbozen (vindt tot nu toe iedereen heel lekker) en met kerst heb ik er ook het monatoetje witte chocolademouse met frambozensaus eraan toegevoegd, zalig!!! Ik weet alleen niet of dit toetje nog in het ass. zit.
Bedankt Sisca :-)
Ik heb net 2 taarten klaar en de 3e afgesmeerd en die doe ik morgen verder.
Liefs,
Ik heb al vaak een taart gemaakt gevuld met champagnecreme en diepvriesframbozen (vindt tot nu toe iedereen heel lekker) en met kerst heb ik er ook het monatoetje witte chocolademouse met frambozensaus eraan toegevoegd, zalig!!! Ik weet alleen niet of dit toetje nog in het ass. zit.
ik begin nog maar net dus misschien een rare vraag, maar kun je zo`n mona toetje gewoon tussen je taart smeren of moet je er nog iet s aan toevoegen (zoals bv klopvast....?) ?
Hangt van je mona toetje af Laura.
Kijk eens bij het linkje recepten en dan vullingen en dan op combinatie vullingen.
Liefs,
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.