1

Onderwerp: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ik vraag me af of iemand die combi al heeft geprobeerd of anders een andere combinatie met champagnecreme.

Graag tips  :Y

Liefs,
Cabi

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

2

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ik kon deze combi ook niet bij het linkje waar vele verschillende vullingen zijn geplaatst vinden vandaar dat ik het zo probeer.

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

3

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Niemand :( ???

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

4

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ik kan me niet voorstellen dat he vies is, maar ik heb het niet geprobeerd, dus ik kan je niet echt helpen  :nooo

5

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

In ieder geval bedankt voor het reageren :Y

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

6

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Joehoe niemand meer  :s  :nooo

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

geduld, geduld.....

je kunt het toch gewoon proberen?

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

8

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ja maar het is voor mijn moeder haar verjaardag dus wil ik wel zeker weten dat het lekker is  :) .

Ik mag zelf geen koemelk of kippeneiproducten omdat mijn zoontje aan wie ik borstvoeding geef daar allergisch voor is.

Dus ik kan het niet eerst zelf proeven  :nooo

Mijn vriend komt pas laat thuis en als ik de taart volgende week ga maken is dat overdag en dan wil ik hem tegen de middag klaar en afgesmeerd hebben zodat ik donderdag kan gaan decoreren.

Liefs,

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

9

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ik vind de frambozenpudding zo wie zo minder geschikt voor in een taart, het is een beetje van de 'glibberige' pudding en niet 'moussig' zoals bijvoorbeeld de chipolatapudding.
Dan zou je de nieuwe bosvruchten moeten proberen...?
Ik heb zelf nog nooit champagnecreme gemaakt of geproefd, dus over een combinatie kan ik niet zoveel zeggen.

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

10

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ik zou ook niet voor de pudding gaan. Een combi van champagnecreme met verse frambozen en een laag frambozenjam is heerlijk!!

Groetjes Maji

11

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Oké bedankt  :)  :thumb:

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

12

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ik zou ook gaan voor champagnecreme met (diepvries) frambozen en een laagje frambozenjam.

Groetjes Elise

13

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ik lees even mee, want zit voor de verjaardag van mijn mam aan dezelfde combi te denken  :thumb:

14

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Dan neem ik aan dat je de verse frambozen in de champagnecreme mengt (wel heel laten) klopt dat?

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

15

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Elise1979 schreef:

Ik zou ook gaan voor champagnecreme met (diepvries) frambozen en een laagje frambozenjam.

Ik lees het al  :D Bij de creme dus  :9

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

16

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Maji schreef:

Ik zou ook niet voor de pudding gaan. Een combi van champagnecreme met verse frambozen en een laag frambozenjam is heerlijk!!


Deze combinatie is echt heerlijk, ook zonder verse frambozen,zelf uitgeprobeerd, ik neem de light versie daardoor is de jam minder  zoet en lekker fris

17

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Thanks  :thumb:

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

18

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

ZO ik heb vanmiddag al de diepvries frambozen en halva frambozenjam gekocht dus dat gaat goed.
Champagne heb ik nog in huis dus dat komt ook helemaal goed  :P

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

19

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

frambozen niet door de creme mengen, maar gewoon op je vulling leggen ;)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

20

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

even een vraagje, is dit een zware vulling of valt het mee. Heb zondagavond een proeverij en de mensen willen geen zware vulling en dit lijkt me wel wat

Veel liefs Rafaëla

21

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Bedankt voor je tip Tipsytaartje :thumb:  :Y

Weet ik nog niet Rafaela.

Ik weet wel dat de citroenkwarktaartpudding van mona wel als heel licht een luchtig wordt ervaren (voor de mensen die het bij mij hebben opgegeten).

Liefs,

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

22

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Ik heb al vaak een taart gemaakt gevuld met champagnecreme en diepvriesframbozen (vindt tot nu toe iedereen heel lekker) en met kerst heb ik er ook het monatoetje witte chocolademouse met frambozensaus eraan toegevoegd, zalig!!! Ik weet alleen niet of dit toetje nog in het ass. zit.

23

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Bedankt Sisca :-)

Ik heb net 2 taarten klaar en de 3e afgesmeerd en die doe ik morgen verder.

Liefs,

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

24

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

sisca11 schreef:

Ik heb al vaak een taart gemaakt gevuld met champagnecreme en diepvriesframbozen (vindt tot nu toe iedereen heel lekker) en met kerst heb ik er ook het monatoetje witte chocolademouse met frambozensaus eraan toegevoegd, zalig!!! Ik weet alleen niet of dit toetje nog in het ass. zit.

ik begin nog maar net dus misschien een rare vraag, maar kun je zo`n mona toetje gewoon tussen je taart smeren of moet je er nog iet s aan toevoegen (zoals bv klopvast....?) ?

25

Re: Champagnecreme met frambozenpudding (mona) is dat lekker?????

Hangt van je mona toetje af Laura.
Kijk eens bij het linkje recepten en dan vullingen en dan op combinatie vullingen.

Liefs,

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.