Onderwerp: Mijn eerste stapeltaart (2e taartje)!
Zie hier het resultaat van de eerste keer stapelen (en mijn tweede taartje)!
Ik zag wel dat het verstandig is om de volgende keer eerst een laag witte rolfondant op de taart te doen voordat je de werkelijke kleur erop doet. Nu zag je het bruin van de choco er een beetje doorheen.
Helaas scheurde het marsepein, maar dat is opgelost door een bloem erover te plakken
Verder heb ik ontzettend lopen tobben met een mooi afwerklaagje onder aan de taartjes. Het lukte me maar niet om een mooie band van fondant te maken, dus uit pure frustratie maar lint gebruikt.
Iemand nog tips?
Ik hoor heel graag opbouwende kritiek, dus zeg vooral wat je ziet en wat ik nog kan veranderen/verbeteren. Ook eventuele aanvullingen zijn altijd welkom.
Alvast bedankt!
Ps de taartjes waren gevuld met bokkepootjesvulling, wittechoco sinaasappel confiture en de laatste laag was een tobleronemousse.