1

Onderwerp: bonbonbloc..?

Hallo allemaal,
Ik wil morgen een taartje maken met de bonbonblocvulling  :9  heb net even het recept nagelezen op de site, ik lees dat er één bonbonbloc reep op de 250 ml slagroom in de vulling gaat, is dit een zo'n reepje afgebroken van het hele stuk zeg maar?Is dit lekker te combineren met kersenjam..ik vind de vullingen best moeilijk..
vast bedankt..

2

Re: bonbonbloc..?

volgens mij wordt t hele stuk bedoelt, zo interpreteerde ik het in ieder geval :)
met kersenjam vind ik het wel lekker ja :)
succes :)

3 Laatst bewerkt door Ilse161080 (20-02-2010 20:30)

Re: bonbonbloc..?

Ja de hele reep moet erin hihihi lekker hoor!
Ik heb hem ook met kersenjam gemaakt..heerlijke combi...tenminste dat vind ik hahaha  :lol:

O ja, ik zou er wel ook nog een zakje klopfix indoen, soms doe ik er zelfs 2 in als ie niet stevig wil worden.

Groetjes, Ilse

4

Re: bonbonbloc..?

Ik heb m inmiddels gemaakt en idd, de hele reep moest er echt wel in haha..staat nu af te koelen..ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

5

Re: bonbonbloc..?

Inderdaad, de hele bonbloc van 200 gram moet erin... Heb het recept weer aangepast :D

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

6

Re: bonbonbloc..?

Ik heb het gemaakt en het was heerlijk! kun je het invriezen eigenlijk?

7

Re: bonbonbloc..?

Ja hoor, geen probleem!

Enkel met het hart kan men goed zien,
het essentieële is onzichtbaar voor de ogen.