1

Onderwerp: Beslag wel/niet gelijk bakken?

Hallo!

Volgende week moet ik een flinke taart bakken, maar helaas past het bakblik niet in mijn combi-magnetronnetje. Nu wil ik het biscuit bakken bij mijn schoonouders (+/- 5 min bij mij vandaan), maar ik vind het een beetje gedoe om mijn Kennie mee te slepen.

Als ik het beslag thuis mix, red ik het dan om het bakblik bij mijn schoonouders te brengen zonder dat het beslag "inzakt"???

Alvast bedankt!!

2

Re: Beslag wel/niet gelijk bakken?

Dat gaat best!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: Beslag wel/niet gelijk bakken?

maak je het beslag van een mix of volledig zelf? ik maak het zelf en dan best toch zo snel mogelijk in de oven,

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

4

Re: Beslag wel/niet gelijk bakken?

De mix van de webshop!

5

Re: Beslag wel/niet gelijk bakken?

Volgens mij is dit geen enkel probleem. Ik maak wel eens een dubbele dosering en dan bak ik 2 taartjes na elkaar. Het beslag staat dan ook minimaal een half uur op het aanrecht en dit gaat altijd prima.

Live, Love, Eat! - www.uitpaulineskeuken.nl