1

Onderwerp: speksteenpoeder

hallo allemaal,

Ik rol mijn marsepein etc altijd uit op suikerbakkerspoeder, maar nu hoorde ik  dat je ook speksteenpoeder kunt gebruiken.
Wie heeft hier ervaring mee?
ik ben heel nieuwsgierig.

ik hoop dat iemand iets weet,
bedankt susy

2

Re: speksteenpoeder

ik doe het altijd met maizena
want die vlekken kun je er zo afvegen.

groetjes nicole

3

Re: speksteenpoeder

Maizena kun je wel gebruiken voor rolfondant maar niet voor marsepein :nooo

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: speksteenpoeder

Ik weet dat Bart (marsepeinspecialist) altijd zo'n zakdoek met poeder meeneemt naar een workshop. Misschien via hem te krijgen?

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

5

Re: speksteenpoeder

Annemiek schreef:

Ik weet dat Bart (marsepeinspecialist) altijd zo'n zakdoek met poeder meeneemt naar een workshop. Misschien via hem te krijgen?

Even offtopic....Annemiek, ik ga donderdag een workshop bij de marsepeinspecialist doen!! Vond ik gewoon ff leuk om te melden hahaha :lol:  Heb er super veel zin in!

6

Re: speksteenpoeder

http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=1668

en dan gewoon met poedersuiker.

If life gives you lemons, make lemoncurd.