1

Onderwerp: HELP Hoe dik moet ganache zijn

Ik ben nu bezig met mijn muffins en de chocolade ganache aan het kloppen. Maar hoe dik moet die worden? Hij is nu een beetje smeerbaar maar nog best vloeibaar.

Hoe lang moet ik doorgaan?

Alvast bedankt!

2

Re: HELP Hoe dik moet ganache zijn

:think: Voor jou is het antwoord misschien inmiddels al te laat :+, maar ik klop m'n ganache altijd met m'n neus bovenop de kom, want het verschil tussen te slap en te stijf is vrij klein. Om toeven te spuiten moet ie echt wel goed aan de klopper blijven hangen :Y

Hoop dat het je gelukt is!

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: HELP Hoe dik moet ganache zijn

Ja ik denk het wel, heb maar gegokt en af en toe met een lepel gekeken hoe het eraf gleed, of bleef hangen.
Ik heb hem in toeven erop gespoten en net even geproefd. heftig qua smaak, machtig maar wel lekker.

Doen jullie iets om hem minder machtig te maken?

4

Re: HELP Hoe dik moet ganache zijn

jahaaa. luchig kloppen  ;) Ganache hoort machtig te zijn.  :Y

If life gives you lemons, make lemoncurd.