1

Onderwerp: Met welke tool kan je het beste met chocolade decoreren?

Hoi,

Ik ben en beetje wezen experimenteren met chocolade.
Ben nog een groentje, au bain marie warm gemaakt en met bakfolie een tuitje gemaakt en zo op de taartgedecoreerd.
Niet echt een suc6 mee een warm knoeiboeltje. Iemand tips???

2

Re: Met welke tool kan je het beste met chocolade decoreren?

Ik snap het niet helemaal, heb je de hele taart overgoten of gewoon een klein beetje? Als je nml. de hele taart wilt overgieten is het handig om een ganache te maken. Wil je bijv. schrijven met de chocolade of maar kleine accenten aanbrengen zoals strepen e.d. kun je de chocolade beter overdoen in een spuitzakje en deze dan op gewenste maat afknippen. Daarnaast is het altijd aan te raden de chocolade te tempereren, zodat je hem niet warm maar op 30 graden verwerkt.

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook

3

Re: Met welke tool kan je het beste met chocolade decoreren?

Bedankt voor je info ga er mee aan de slag het ging over decoreren.