1

Onderwerp: Kersen Bavarois

Voor een taart ga ik deze vulling gebruiken: Kersen Bavarois .

Wat kan ik er nog meer bij gebruken om de andere laag mee te vullen? En dan geen botercreme... ;)

Zou banketbakkersroom erbij kunnen of gewoon simpel kersenjam ?

wie heeft er nog meer ideetjes voor mij?

Enjoy, Life, Laugh and Cake!

2

Re: Kersen Bavarois

slagroom!!!

Groetjes, Dorothea.

Re: Kersen Bavarois

ja zat ikook aan te denken ... maaar,.....

de taart ga ik voor mijn nichtje en een vriendin van haar maken, ze vieren tegelijk hun b-day...

maar als t in een zaaltje staat zo warm open en bloot... uhm.. wil natuurlijk niet dat t zuur uitslaat ofzo..

en aangezien met de bekleding de taart ook een tijd uit de koeling is... gok ik liever niet op slagroom..
(wil natuurlijk geen afknapper ;) )

Enjoy, Life, Laugh and Cake!

4

Re: Kersen Bavarois

bestaat Bavarois ook niet grotendeels uit slagroom?
dat moet toch ook koelstaan.

Re: Kersen Bavarois

ja klopt moet je ook mixen met slagroom..

uhm... :think:
na dat wordt dan ff kijken hoe ik t doe... komt goed;)

Enjoy, Life, Laugh and Cake!