1

Onderwerp: Banketbakkersroom met... chocolade?

Hallo allemaal!

Voor mijn zoontjes verjaardag zaterdag ga ik een Cars taart maken (hoe origineel ;))
Nu heb ik 1 vulling banketbakkersroom en mijn zoontje wil zelf heel graag iets met chocolade, zelf zat ik te denken aan slagroom... Ik ben vandaag zo aan het malen maar heb even geen inspiratie hoe ik de vullingen moet combineren. Chocoladeganache is geen optie, had ik vorige week al in een valentijnstaartje ;) Hebben jullie andere suggesties of ideeën hoe het beste de slagroom en chocolade te mixen, of misschien wel een heel ander idee? Ik zit vast en moet morgen echt wel langzamerhand alles in huis gaan halen :D

Alvast heel erg bedankt!

2

Re: Banketbakkersroom met... chocolade?

hoi hoi,

Je chocolade au-bain-marie laten smelten, je slagroom kloppen, en heel langzaam de gesmolten chocolade, beetje bij beetje door je slagroom spatelen. Soms stolt het toch nog wel wat, dan heb je dus chocoroom/mousse met crunchy chocolade stukjes. Best wel lekker

Je kunt je gesmolten choco mengen met botercreme.. choco creme

En anders bij de winkel choco mousse halen van mona, en dit door de slagroom spatelen.. stukkies vrij verzekerd, en zeer beslist ergggg lekker :D

Succes! En al vast gefeliciteerd met de verjaardag van je zoontje :)

Stap binnen in een wereld vol taart
http://www.taartwereld.nl  |  http://taartwereld.blogspot.com/

3

Re: Banketbakkersroom met... chocolade?

je kunt slagroom ook mengen met cacao dan krijg je chocolade slagroom ook erg lekker