1

Onderwerp: Wat gebruik ik als bodem bij een bakring?

Zet ik het op een bakplaat met bakpapier eronder? Een siliconenbakmat? Wat kan ik het beste gebruiken?

(P.S. Niet doorvertellen dat ik zulke domme vragen stel, hoor!  :shh: )

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get ...

2

Re: Wat gebruik ik als bodem bij een bakring?

ik lees even mee want ik weet het ook niet :shh:  :o  en ik heb een verstelbare bakring liggen die ik om die reden nog nooit gebruikt heb ;)

Voor elke minuut die je boos doorbrengt, verlies je 60 seconden geluk!!
Time will tell it allemaal wel!

3

Re: Wat gebruik ik als bodem bij een bakring?

Gewoon bakpapier eronder! Voor de zekerheid kun je het nog een beetje omhoog vouwen, maar eigenlijk hoeft dat niet. Het deeg komt er niet of nauwelijks onderuit, omdat het zo lobbig en luchtig is. Gewoon proberen! :thumb:

groetjes Miriam

4

Re: Wat gebruik ik als bodem bij een bakring?

Ik leg er meestal eerst twee laagjes alufolie onder en daarom dan het bakpapier. Als je dan de alufolie ombuigt, blijf hij om de ring zitten en loopt er bijna niets uit...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek