Onderwerp: Wat gebruik ik als bodem bij een bakring?
Zet ik het op een bakplaat met bakpapier eronder? Een siliconenbakmat? Wat kan ik het beste gebruiken?
(P.S. Niet doorvertellen dat ik zulke domme vragen stel, hoor! )
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wat gebruik ik als bodem bij een bakring?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Zet ik het op een bakplaat met bakpapier eronder? Een siliconenbakmat? Wat kan ik het beste gebruiken?
(P.S. Niet doorvertellen dat ik zulke domme vragen stel, hoor! )
ik lees even mee want ik weet het ook niet
en ik heb een verstelbare bakring liggen die ik om die reden nog nooit gebruikt heb
Gewoon bakpapier eronder! Voor de zekerheid kun je het nog een beetje omhoog vouwen, maar eigenlijk hoeft dat niet. Het deeg komt er niet of nauwelijks onderuit, omdat het zo lobbig en luchtig is. Gewoon proberen!
groetjes Miriam
Ik leg er meestal eerst twee laagjes alufolie onder en daarom dan het bakpapier. Als je dan de alufolie ombuigt, blijf hij om de ring zitten en loopt er bijna niets uit...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wat gebruik ik als bodem bij een bakring?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.