1

Onderwerp: champagnecreme combineren of juist niet?

Wat doe je meestal en wat is aan te raden:
een (bruids)taart vullen met 2 of 3 lagen alleen maar champagnecreme
of de champagnecreme combineren met iets anders (en wat dan??)

(Ik heb ook de zoekfunctie gebruikt, maar dan vind ik niet wat ik bedoel)

If live gives you lemons, make lemonade!

2

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

Hoi Ans, ik combineer de champagnecreme altijd met lemoncurd en frambozen, vers/diepvries of confiture. Is echt geweldig lekker, heb er altijd alleen maar positieve reacties op gehad!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

3

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

hier ook in combinatie met frambozenjam , was heeerlijk!

Groetjes, Dorothea.

4

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

Meestal zegt men dat bij champagne aardbeien heel lekker is...
Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd; maar sommige van mijn vriendinnen beginnen al te kwijlen bij het idee alleen, haha!
Misschien helpt dat je ook een beetje op weg?
Veel succes ermee!

5

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

ik heb het gecombineerd met frmabozenjam en dat was vurrukkuluk!!! :9

Groetjes,
Wendy

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

Bedankt voor jullie reakties.
Ik ga het proberen met frambozenjam, en misschien lemoncurd.

If live gives you lemons, make lemonade!

7

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

superhandig zo'n forum... ik bedacht me wat ik moest bedenken bij de champagnecreme, maar aarbeien vind ik een heel goed idee!!!

8

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

Ik heb er net eentje gemaakt met (diepvries) frambozen en een laagje witte chocolade. Nog niet geproefd, maar 't leek me errug lekker!  :9

9

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

Ja, frambozen zijn echt heel lekker samen met champagnecreme!
En wat Suzanne zegt klinkt ook lekker, nog een laagje chocolade erbij!

Groetjes Laura!

10

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

ik heb vorige week een proftaartje gemaakt voor een bruidstaart..
laagje frambozen jam,champagne creme en zelfgemaakte frambozen mousse..........en ze waren er helemaal weg van..en mag de bruidstaart zo gaan maken....

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

11

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

ik kan me er helemaal niks bij voorstellen bij die champagnecreme... heb net het recept maar eens doorgelezen. wie praat me bij over de smaak? een soort room met champagne smaak? is het een slagroomstructuur?

liefs marieke

12

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

mariekepieke schreef:

ik kan me er helemaal niks bij voorstellen bij die champagnecreme... heb net het recept maar eens doorgelezen. wie praat me bij over de smaak? een soort room met champagne smaak? is het een slagroomstructuur?

Geen idee hoe die smaakt; ik maak het altijd van de mix voor botercreme van de webshop; gewoon het water vervangen door champagne. Is supermakkelijk!! En hoe het dan smaakt... Tja... Je proeft de champagne echt goed, en aangezien dat niet zo zoet is, vind ik het een goede tegenhanger bij de zoete marsepein of fondant.  :9

13

Re: champagnecreme combineren of juist niet?

Hier zijn ook de frambozen favo.
En dan ook nog framboosjes in de creme.jammie

www.spullenvoorjetaart.nl  www.taartvoorgrootenklein.nl Taartwinkel en workshops in Dordrecht. Ook voor PME en Wilton.