Ben je met dit recept bezig? Ik kan me niet voorstellen dat het niet dikker wordt met een hele lepel maizena
Ingrediënten
* 75 g witte basterdsuiker
* 1 el maizena
* 60 ml citroensap
* 60 ml water
Werkwijze
* Doe de basterdsuiker en de maizena in een klein pannetje.
* Roer er geleidelijk het citroensap en het water door.
* Op hoog vuur roeren tot het kookt en dikker wordt.
* Eventueel kleuren naar behoefte.
* Als het te dik is, dan met een klein beetje water verdunnen.
Tips:
1. De piping gel is luchtdicht in de koelkast tot een maand houdbaar.
2. Piping gel wordt gebruikt als eetbare lijm of om een watereffect te creëren. Ook kan het worden vermengd met royal icing, waardoor het elastischer wordt en zg. stringwork kan worden gespoten. Ook te gebruiken om eetbare foto's, geprint op ouwel, op marsepein of fondant te bevestigen. Hierdoor wordt de ouwel beter snijdbaar.
Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!