1 Laatst bewerkt door fruitcake (14-02-2010 12:40)

Onderwerp: In tulbandvorm bakken?

Hallo,

ik heb een voorbeeld gezien van een stapeltaart, waarbij de onderste een tulbandvorm heeft. Maar als ik daar op ga stapelen, zit ik met dat gat

    :s .
    Heeft iemand hier ervaring mee, vul je dit op, of kun je hier gewoon een karton opzetten (met duvels waar mogelijk) of bestaat er een andere (dichte) vorm die dit tulbandeffect geeft?

    Ik ben benieuwd!

    2

    Re: In tulbandvorm bakken?

    Ik zou er een lege keukenrol inzetten ofzo???? maar ik lees graag even mee, want het idee lijkt me gaaf en heb toevallig net een tulbandvorm gekregen :)

    3

    Re: In tulbandvorm bakken?

    Iemand anders nog ideeen of tips?

    4

    Re: In tulbandvorm bakken?

    Opvullen met kruimels en botercreme als je die toevallig hebt.

    Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

    5

    Re: In tulbandvorm bakken?

    anotschka schreef:

    Opvullen met kruimels en botercreme als je die toevallig hebt.

    Dat lijkt me dan weer lastig met aansnijden...krijg je zo'n raar stuk, lijkt me. Die keukenrol ga ik maar proberen denk ik. Jullie horen en zien nog van me ;)

    6

    Re: In tulbandvorm bakken?

    een stuk cake in zetten?

    7

    Re: In tulbandvorm bakken?

    Inmiddels heb ik de taart gemaakt (staat in de stapelparade) en heb als steun toch de keukenrol (in folie) gebruikt. Zo was hij ook goed aan te snijden.