1

Onderwerp: recept fondant

ik wil graag zelf fondant maken, nu heb ik een recept van marsmellows(mirjam taart) wat erg goed werkt.
maar ik zou ook een recept willen wat minder zoet is.

en kleurstoffen, zijn er ook mensen die werken met natuurlijke kleurstoffen??

2

Re: recept fondant

over ander recept weet ik even geen tips

Maar er was hier vorig jaar iemand die groentes pureerde  en het sap daarvan als kleurstof gebruikte

Ze deed dit met bietjes, spinazie en worteltjes meen ik..

Ik heb van de week het topic toevallig nog gelezen maar wellicht dat je het met de zoekfunctie kunt vinden en dan als key words het volgende gebruikt:

Groenten AND Kleurstof

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

Re: recept fondant

Qua bekleding blijf je het zoete houden denk ik... Er zit nou eenmaal veel suiker in fondant, marsepein, mmf of wat dan ook in die richting.

I'm not bossy, I just have better ideas...

4

Re: recept fondant

marsmellows zijn wel heel zoet, ik vond fondant (kant en klaar met crucus) neit zo heel zoet, tuurlijk blijft het zoet , mar tussen zoet en mierzoet zit een verschil