1 Laatst bewerkt door Patricia0255 (10-02-2010 13:11)

Onderwerp: slagroom en bosvruchten mix vraagje/mening

Ik wil mijn nieuwe taartje gaan vullen.

Nu heb ik een potje mix voor bavarois bosvruchten. deze moet je mengen met slagroom.. dit wil ik op de 1e laag doen.
(Weet iemand of die lekker is ?)

de 2de laag wil ik slagroom opkloppen met een zakje klop-fix  en daar wil ik dan evt mandarijntjes gensden in doen

wat vinden jullie kan dit wel?
niet te veel slagroom?
of toch alleen slagroom met klopfix zonder mandarijntjes?

en hoelang is dit opzich te bewaren in de koelkast??

thx

Enjoy, Life, Laugh and Cake!

2

Re: slagroom en bosvruchten mix vraagje/mening

Ik gebruik ook altijd bavaroisepoeder met heb de bosvruchten nog nooit gehad. Zal volgens mij wel lekker zijn, heb nog geen vieze bavaroises gehad. Voor de tweede laag zou je ook kunnen kiezen voor jam. Als je slagroom kiest zou ik er alleen geen mandarijntjes bij doen. Vind ik niet zo bij bosvruchten passen. Zou dan eerder kiezen voor frambozen of een ander rode vrucht. Maar dat is persoonlijke smaak.

Wat houdbaarheid betreft: mijn laatste taartje hebben we het laatste stukje na 4 dagen opgegeten. was nog steeds lekker maar de smaak loopt wel terug. Zorg dat je taartje gekoeld blijft en gebruik zo vers mogelijke slagroom.