1

Onderwerp: vraagje

hallo allemaal,
Kan iemand mijn precies vertellen hoe ik nu het beste een taart kan maken met tijd enzo en kleuren van marsepein, en alle handige tips?


Alvast bedankt,
Groeten Danielle

2

Re: vraagje

Hoi Daantje, je vraag is vrij uitgebreid. Het zou handiger zijn als je at specifieker zou zijn met je vraag, want hier kunnen we wel een boek over schrijven ;).

Handige tip voor je is wel: lees de FAQ (frequently Asked Questions) eens door (links in het rijtje waar ook welkom staat).
En verder zou ik de onderwerpen in de rubriek bakken& vullen eens doorlezen. daar haal je al heel veel informatie uit.
En daarna kun je misschien een wat gerichtere vraag stellen.

Succes en veel leesplezier!

3

Re: vraagje

ik zou zeggen, snuffel even rond met de zoekfunctie.

basis:
biscuit bakken
vullingen uitzoeken/maken
bekleden zijn een paar how to's op youtube
decoreren wat je leuk vind
bewaren (wel niet koelkast)
en kleuren marsepein weet ik niet want ik heb voorgekleurde marsepein, maar volgens mij is kwestie kleurstof door marsepein, heel lang kneden en nachtje laten rusten.

gewoon proberen en veel inlezen dan lukt het wel.