1

Onderwerp: fondant met tylose bewaren

Ik wil graag morgen wat gaan maken met fondant en tylose nou las ik dat je op 500gr

2 theelepels moet gebruiken ,

en dan twee uur laten rusten in de koelkast maar kan ik het ook nu maken en morgen

gebruiken als ik het goed afsluit of wordt het dan al hard ??

alvast bedankt voor het reageren,



gr Chantelle :-)

2

Re: fondant met tylose bewaren

ja hoor dat gaat prima..ik doe het niet in de koelkast maar rol het goed in plastic wrap en dan in een luchtdicht bakje

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

3

Re: fondant met tylose bewaren

oki doki bedankt voor je snelle reactie :-)

Re: fondant met tylose bewaren

Even voor de duidelijkheid, want ik wil ook iets gaan maken van fondant met tylose, je kneed de fondant met de tylose erdoorheen en dan moet je het 2 uur laten rusten in de koelkast? Is het dan niet te stug of hard om er mee aan de slag te gaan?

5

Re: fondant met tylose bewaren

nee niet in de koelkast dat dacht ik ook maar dus gewoon in plastic folie goed afgesloten

Re: fondant met tylose bewaren

Chantelle schreef:

nee niet in de koelkast dat dacht ik ook maar dus gewoon in plastic folie goed afgesloten

ok, weet ik dat ook weer :lol: lang leve het forum :lol: