1

Onderwerp: botercreme en monchou/wittechocoladelaagje in 1 taart?

Ik ben van plan om een taartje te gaan bakken met 1 laag botercreme+wat bosbessengelei (die is fris-zurig) en een laagje monchou/wittechocolade met wat hele bosbessen. Zou dat wel lekker zijn, of kan ik beter voor beide lagen botercreme of beide lagen monchou/witte chocola nemen? Wat denken jullie?

2

Re: botercreme en monchou/wittechocoladelaagje in 1 taart?

Ik ben zelf niet zo'n voorstander van 2 lagen botercr

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

3

Re: botercreme en monchou/wittechocoladelaagje in 1 taart?

Inmiddels is de taart gemaakt (en ook al weer op helaas!), met de  2 verschillende laagjes. Iedereen was erg enthousiast. van de witte chocola had ik de helft gesmolten en door de monchou geroerd, de andere helft geschaafd en over de monchou gestrooid.

4

Re: botercreme en monchou/wittechocoladelaagje in 1 taart?

Leuk om te horen, dat het gelukt is!

"Ik weet het zeker...........denk ik!"