1

Onderwerp: botercreme

graag zou ik van jullie willen weten hoe ik lekkere botercreme maak.
Heb al eens botercreme met banketbakkers room gemaakt. maar het moet ook anders kunnen die ik langer kan bewaren in de koelkast.

Bedank alvast voor jullie tips

groetjes een beginneling

Re: botercreme

de meeste maken botercreme met de mix uit de webshop.
Als je in de linkerkolom kijkt bij "recepten " zie je hem vanzelf er tussen staan.
Deze kun je een week in de koelkast bewaren of invriezen voor langer.

Ook bij FAQ staan wellicht wat nuttige tips voor je. succes

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

3

Re: botercreme

1:1 roomboter met poedersuiker.............gebruik ik, zowel voor de dijkjes als afsmeren.
Lees veel over de botercreme-mix van de webshop, maar die is niet geschikt om mee af te smeren, omdat er water in zit.

4

Re: botercreme

Swiss Meringue Buttercream
dat is echt de lekkerste botercreme die ik ken, geen overdreven botersmaak.
makkelijk te maken:
http://www.youtube.com/watch?v=uBBoRMWcfNc
lekker met een smaakje erdoor.

ik smeer er ook mee af.

5

Re: botercreme

helemaal eens met poortje
meringue botercreme is heerlijk :D

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

Re: botercreme

de mix van de webshop kan je wel mee insmeren. op hun verpaking staat 100 mix 100 poeders 250 boter en d8 200 water.

Heb zelf vernomen dat zoveel water 200 ml te veel is en dat dat dus niet gunstig is met je marsepein of fondant (smelt)
Heb dus zelf 150-160 water gebruikt en ik kon er prima mee afsmeren en bekleden

Enjoy, Life, Laugh and Cake!