1 Laatst bewerkt door AnjaS (02-02-2010 15:12)

Onderwerp: Knapperige Chocola?

Dit vond ik bij de recepten:

Laagje advocaat botercreme (of slagroom) + laagje knapperige chocola / perzik bavarois (of jam)

Het gaat me ff om het laagje knapperige chocola.
Ga je hier een reep raspen, zodat je grove stukjes chocola hebt?
Maar word het dan niet zacht tussen de vulling?
Heeft iemand hier ervaring mee?
Ik wil zaterdag een taart maken met als vulling MBC met Advocaatslagroom en een laagje chocola. Lijkt me heerlijk als de chocolade knapperig is.

2

Re: Knapperige Chocola?

Hoi Anja, ik vond deze vraag in het lopende topic over verschillende laagjes vulling in 1 taart. Een vraag stellen in een lopend topic is niet handig, mensen zullen je vraag zo niet zien. Vandaar dat ik hem los heb gemaakt en een eigen plekje gegeven.

Groeten, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

3

Re: Knapperige Chocola?

Ik smelt de chocola in de magnetron en strijk hem over de taart uit. Even laten stollen en de volgende laag erop en voila een knapperig laagje...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

4

Re: Knapperige Chocola?

Geweldig al die tips. Bedankt allemaal.