1

Onderwerp: [spoed] welke chocolade voor bavarois

Ik heb voor morgen een chocoladebiscuit gevuld met chocoladebavarois maar nu vroeg ik me af welke reep chocolade ik nodig heb om daar door heen te doen? En kan ik die dan gewoon smelten en dan door de bavarois heen roeren?

Het is de bavarois van funcakes.

Groetjes Maris
www.ovenheerlijketaartjes.nl hier kan iedereen mijn taartjes bewonderen :D en tegenwoordig ook op www.taartjesvanmariska.hyves.nl

2

Re: [spoed] welke chocolade voor bavarois

Bedoel je welk merk? Ik heb nog nooit chocolade bavarois geprobeerd, maar ik vond "vroeger" ;) de ah repen van delicata altijd erg fijn om te smelten.
Of puur of melk? Ik werk zelf bijna altijd met puur; door alle room of dergelijke wat er verder al in zulke dingen gaan, wordt het vanzelf zachter van smaak. :)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: [spoed] welke chocolade voor bavarois

Ok dank je wel, ik ga het morgen gewoon proberen :)

Groetjes Maris
www.ovenheerlijketaartjes.nl hier kan iedereen mijn taartjes bewonderen :D en tegenwoordig ook op www.taartjesvanmariska.hyves.nl