1

Onderwerp: Haai, ik ben nieuw

Hallo,

Ik ben nieuw. Nieuw op deze site en nieuw in het taarten-wereldje. Ik heb net mijn eerste bestelling geplaatst, dus mijn eerste taart moet ik nog gaan maken...

Ik ben Astrid en moeder van 4 jongens. Ik ben 34 jaar. Als hobby heb ik scrapbooking, haken, lezen en daar komt nu dus taarten maken bij. Ik vind het erg leuk om dingen in de keuken uit te proberen, dus ik ben benieuwd hoe dit gaat worden...

Heeft iemand voor mij nog een tip over Marsepein en fondant. Wat is makkelijker om mee te werken, zeker voor een beginner???

Groetjes, Astrid

Groetjes, Astrid

2

Re: Haai, ik ben nieuw

Hoi Astrid, welkom op het forum.

Iedereen heeft weer andere idee

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Haai, ik ben nieuw

Hallo,

welkom op dit leerzame en gezellige forum!
Ik werk het liefste met marsefond (1/2 marsepein en 1/2 fondant) maar het beste is om het zelf uit te proberen  wat voor jou het fijnste werkt.

Zip-a-dee-doo-dah, zip-a-dee-ay
My, oh my, what a wonderful day

4

Re: Haai, ik ben nieuw

Welkom :)
Ikzelf werk eigenlijk alleen met marsepein, met fondant zal ik never vrienden worden :nooo. Maar dat is heel persoonlijk. Gewoon een kwestie van uitproberen.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep