1

Onderwerp: Stevigheid

Voor een kennis mag ik binnenkort een barbietaart maken. Heel erg leuk natuurlijk, maar ze wil graag een zwitserse room vulling. Is dat stevig genoeg voor een barbie (wondermold)? Ga hem in twee lagen maken, dus stiekem een soort stapeltaart...

Enjoy!

2

Re: Stevigheid

Ik heb wel eens BBR van dr oetker erin gestopt en et werkte prima.. ook gewoone slagroom maar met de slagroom had ik een rondje uit de tussen laag gesneden.

3

Re: Stevigheid

Ja hoor, ik heb er nu een in de koelkast staan met drie lagen slagroom vulling. Wel even een dijkje spuiten.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: Stevigheid

Ik stop alles in de Barbie (van mona-toetjes, chocomousse, zwiters room etc) en dan vul ik de hele mold net al jij bedoeld "als stapel" met 6 lagen vulling en 1 laag met bc/marsepeinkarton.

Groet, Jolanda