1

Onderwerp: slagroom met chocoladesmaak??

Weer een vraagje..
Hoe maak je slagroom met chocoladesmaak? En is het dan nog mooi op een taart te spuiten??
Groeten Anne

Een nieuwe, superverslavende hobby gevonden!

2

Re: slagroom met chocoladesmaak??

Ik zou de chocomousse van Callebaut gebruiken. Gewoon mixen en klaar ! Kan onmiddellijk gebruikt worden, dwz of dessertcoupes vullen of in een spuitzak doen en een taart mee versieren. Je kan het gebruiken zoals slagroom, het is alleen een tikje steviger. Nog even in de koelkast laten opstijven en lekker smullen. Bestaat in wit, melk en puur.

Als je vreugde wil vermenigvuldigen, moet je haar delen. (Pythagoras)

3

Re: slagroom met chocoladesmaak??

Ganache maken en opkloppen en dan spuiten.
chocolade in warme slagroom laten smelten.
goed laten afkoelen en dan opkloppen net als slagroom.
erg lekker.

4

Re: slagroom met chocoladesmaak??

Slagroom samen met suiker, cacaopoeder (gezeefd) en eventueel klopfix samen opkloppen en je hebt chocoladeslagroom. Simpel en lekker ;)