1

Onderwerp: kwark in taart

Als je een bijv citroenklwark uit de winkel (kant en klaar dus) wil gebruiken als vulling  kan je hem dan gelijk zo als vulling gebruiken of moet je hem met slagroom met klopfix aanmaken en dan pas tussen de taart?
Mischien een stomme vraag, maar ik twijfelde weer ff.

Groetjes Marianne

Re: kwark in taart

kan direct erin :)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

Re: kwark in taart

ja, maar wel een dijkje maken met botercreme of goed van de kant blijven met de kwark......en dan botercreme in de naadjes.

Een nieuwe, superverslavende hobby gevonden!

4

Re: kwark in taart

is het dan niet te dun, moet ik het eerst niet wat dikker maken met iets

Groetjes Marianne

5

Re: kwark in taart

als ie heel dun is kan je hem dikker maken met gelantine

Bedankt voor alle leuke ideeën en inspiraties!!!
Bedankt voor het kijken en tips!!!!!!

6

Re: kwark in taart

Let goed op welke je hebt!!

Ik heb de eerste keer net de verkeerde gepakt en had de kwark yoghurt, die is inderdaad dun!
Daarna had ik de kwark pudding en die is gewoon goed dik..

7

Re: kwark in taart

goede tip pudding ipv yohgurt zou net wat voor mij zijn ahahah
maar hoe maken jullie dijkje van bc met spuitzak of lepeltje
en smeren jullie om te gana decoren de bovenkant gewoon af met bc

8

Re: kwark in taart

dijkje van botercreme met spuitzak en dan twee dijkjes op elkaar. Daarna afsmeren met bc en dan bekleden met fondant of marsepein.