1

Onderwerp: Citroenkwark... en dan?

Hallo iedereen!

Ik vind citroenkwark echt hemels in een taart, maar ik weet niet goed wat er mee te combineren valt.

Ik heb uiteraard al de vullingcombinaties van het forum erop nageslagen maar ik vind vullen met lemoncurd echt zonde van de taart :S :S

Is er iemand die ervaring heeft met andere vullingen in combinatie met citroenkwark? Bijv. een simpele kersenvlaaivulling o.i.d.?

Het is een taart om weg te geven dus vraag het liever eerst dan dat ik het gok ;)

2

Re: Citroenkwark... en dan?

Ik vind een citroenkwark lekker met een dun laagje slagroom erbij:)

Het leven is kort, dus geniet er daarom extra van!

3

Re: Citroenkwark... en dan?

oeh dat klinkt wel goed! Mag alleen niet te lang ongekoeld zijn zeker?

4

Re: Citroenkwark... en dan?

Nee, maar de citroenkwark kan ook niet te lang buiten de koeling.. :)

5

Re: Citroenkwark... en dan?

Ik vind een laagje 4 vruchtenjam er erg lekker bij...

Groetjes, José

6

Re: Citroenkwark... en dan?

@ sproet75; nee inderdaad, maar ik vind slagroom toch altijd iets 'risicovoller' of zit dat in m'n hoofd?

@Joos23; bedankt! klinkt ook goed!

7

Re: Citroenkwark... en dan?

Dat klopt wel hoor, slagroom is sneller over de kop dan citroenkwark.. :)

8

Re: Citroenkwark... en dan?

Ik doe er dan een laagje frambozenjam bij.