Onderwerp: shit tempratuur stond op 50 grade
ik had even mijn fondant laten drogen in de oven op 50 graden en ging daarna de taart bakken en dacht dat hij op 150 stond dus draaide de knop naar 160 na 20 minuten ging ik kijken en was mijn taart nog helemaal niet omhoog gekomen en dacht he wat gek ik deed de oven open en dacht dat hij stuk was want hij was gewoon lauw warm daarna keek ik naar de temperatuur en ja hoor hij stond op 60 graden
Ik heb de taart er gewoon in laten staan en op 160 graden gedraaid en 20 minuten langer laten doorgaan
Ik dacht ik zie wel en wat denken jullie hij is nog nooit zo hoog geweest als hij uit de oven komt zal ik even een foto maken hoop dat dit niets af doet aan de smaak
zo zie je maar van je fouten kan je leren
hij is helemaal gelukt en heerlijk luchtig en het bisquit is heel mooi gelijkmatig gerezen
de rand die je ziet is van het bakpapier
dus waar hij lichter wordt dat is extra gerezen hij is 10 cm op de foto komt het niet zo over