Onderwerp: Goede smaken-combinatie?
Mijn moeder wordt 2 februari 50. Ik wou graag een taartje maken maar wou het niet zelf aanbieden omdat ze zich dan verplicht zou voelen om ja te zeggen. Maar tot mijn grote blijdschap vroeg ze mij of ik een leuk taartje wou maken voor ons thuis hier! JEUJJ haha. Eindelijk taart maken met een reden.
Maar het volgende, de combinatie van vullingen.
Mijn moeder is een echte chocoladefanaat en toen ze hoorde van de Hemelse modder vulling was de keuze snel gemaakt maaaaar.... 1 laag vulling vind ik saai. Dus wat vinden jullie, ik heb zelf al wel wat in gedachten:
Hemelse modder + banketbakkersroom
Hemelse modder + (iets) caramel(achtigs) + banketbakkersroom
Of wordt dit een beetje to much als ik de tweede optie doe? Of misschien heeft iemand anders een idee voor een goede combi.
O ja, ik maak gewoon een standaard biscuit (vanille!?).