1

Onderwerp: hoeveel champagne patidess gebruiken

Ik wil voor een vulling een botercreme maken met champagne patidess
er staat wel op het bakje ca 70 gr per kg mengsel/massa.
Maar moet ik dan ook minder water toevoegen ik wil de botercreme mix van de shop gebruiken erbij of is het beter 1:1 en dan de patidess erbij?Ik hoop dat iemand me kan helpen wil hem als vulling voor een bruidstaart gebruiken.

2

Re: hoeveel champagne patidess gebruiken

Ik vind hem met de mix h

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

3

Re: hoeveel champagne patidess gebruiken

ik zou niet de 1:1 gebruiken als vulling, die is niet lekker, zelfs niet met patidess erbij.
Patidess is behoorlijk gelei-achtig, dan zou ik geen water minder gebruiken.
70gr. lijkt mij wel wat veel, het is behoorlijk sterk van smaak.
Ik zou eerst 50 gr. toevoegen en dan eerst proeven, meer erbij doen kan altijd nog.

Groetjes Gerda
as't nie kan zoas't mut, mut ma zoas't kan.

4

Re: hoeveel champagne patidess gebruiken

Smaken verschillen want ik vond de patidess juist zwak van smaak..... De variant dat je champagne ipv water bij de botercrememix doet vind ik lekkerder. Bij mij ging het hele potje er dus in. Toen was het wel wat :lol:

lekker duurt het langst!

5

Re: hoeveel champagne patidess gebruiken

Ik vond het ook pas lekker toen heel het bakje erin zat, maar tussendoor proeven is beter, ieder heeft weer zijn eigen smaak