1

Onderwerp: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

Voor een klant moet ik een taart maken met banketbakkersroom. Nou
zag ik in de supermarkt een pakje poeder die je zelf moet aanmaken.
Kan de taart hier ook mee gevuld worden? Of wordt dat op den duur dun?

Sinds begin december 2009 taart addict!

2

Re: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

Dat kun je hier prima voor gebruiken hoor. Ik heb altijd van de Dr. Oetker de banketbakkersroom. Ik zet het wel in de koeling daarna.

3

Re: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

Ja, dat kan zekers gebruikt worden. Ik gebruik ook vaak die van Dr Oetker

Groetjes San

4

Re: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

Zelf gemaakt met recept van hier...yummie! Veel lekkerder dan die uit pakje en heel simpel te maken.

Greetz Keet

5 Laatst bewerkt door kokkie (22-01-2010 10:14)

Re: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

Die van Dr Oetker, prima spul. Ik maakte het eerst ook altijd zelf, is inderdaad wat lekkerder maar zeker als je meer taarten maakt ben ik altijd erg blij met die zakjes...
Er staat trouwens ook op dat je het water evt kunt vervangen door room, is ook erg lekker!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

6

Re: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

ik doe dan idd net als kokkie het water vervangen voor (ongeklopte) room, is lekkerder.
Het recept van hier is zeker ook makkelijk en lekker maar vind het net pudding i.p.v. room

7

Re: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

Oetker is prima te gebruiken! Het wordt snel stijf, en dan gelijk te gebruiken.

Voordeel van de mix van de webshop, je kan elk gewenste hoeveelheid eruit halen, dan kan je het wat preciezer afmeten, ik vind het zonde om anders elke keer wat weg te gooien.

Groetjes, Linda

8

Re: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

Bedankt voor de reacties! Zal zeker het water vervangen door room en een andere keer die van de site proberen te maken!

Sinds begin december 2009 taart addict!

9

Re: Banketbakkersroom uit een pakje van de supermarkt?

ik heb dan wel de mix van webshop maar als je er daarna geklopte slagroom door doet (zwitserseroom) is ie iets minder stijf en ook heerlijk.