1

Onderwerp: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

Ik wil een taart maken met een chocolade vulling maar is het dan lekker om met marsepein te bekleden? De wens is ook een rose buitenkant anders had ik met chocolade bekleed maar ik kan me even hier niks bij voorstellen. Wat zouden jullie doen?

Groetjes Nicolette
Waar je van droomt, kan je niet wakker van liggen!!!

2

Re: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

Smaakt heerlijk! Gewoon doen.

Greetz Keet

Re: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

Moet kunnen toch? je kunt in de winkel ook rond sinterklaas marsepein kopen omhuld met chocola.

Re: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

doen is echt lekker hoor

5

Re: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

heerlijk :D

6

Re: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

Ik dacht zelf aan een chocolademousse met vlokken zou dit gaan of wordt dit zacht?

Groetjes Nicolette
Waar je van droomt, kan je niet wakker van liggen!!!

7

Re: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

Vlokken worden wel zacht door vocht van mousse. Je kunt dan beter chocoladereep in stukjes hakken en daar wat van door strooien. Lijkt me ook lekker.

Greetz Keet

8

Re: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

ja goeie combi! mijn eigen bruidstaart was die combi. man is choco liefhebber dus we hadden een choco binnenkant en op de buitenkant witte marsepein, was echt heerlijk en veel complimenten gehad over de taart.

taart taart taart!

Re: Chocolade van binnen, marsepein van buiten. Lekker?

ik vind het een hele lekkere combi. maar als je 'm graag met chocola bekleedt, kun je misschien ook roze ganache gebruiken, witte chocolade ganache maken met wat roze kleurstof erdoorheen.

'I love it when a cake comes together'