1

Onderwerp: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

hallo allemaal,

ik ga een taarten vullen met slagroom en ananas maar hebben jullie een lekkere combo wat ik in dat andere laagje kan doen ??:S
weet iemand of er een jam is die daar lekker bij smaakt ???

graag hoor ik jullie mening ! :Y

Groetjes Mel

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

Chocolade is een lekkere combi met ananas!

3

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

haha ja dat vind ik ook maar dat wilde ze nu net niet haha
het word een taart van 3 lagen en in 1 taart zit al chocolade.. sorry had ik even erbij moeten vermelden...

maar wel bedankt voor je tip !! :D

Groetjes Mel

4

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

- kokos, als in pina colada
- rumrozijnen
- limoen
- of twee keer dezelfde vulling en het kapsel tremperen met rum

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be

5

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

Abrikozenjam :Y
Maar eigenlijk is het het lekkerste met alleen slagroom en ananas. Of met bokkepootjescreme.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

6

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

ok bedankt voor de tips !!

vind dit zoo fijn he dat forum !!

tot de volgende taart :D

Groetjes Mel

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

Ohja, Kokos!!
Dat ga ik ook een keer proberen...met een beetje malibu :-)

Idd heel ideaal, dit forum!!!

8

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

Ananasjam?

Ik ga het volgende proberen (voor een bacardi liefhebber):

tremperen met rum
laagje gezeefde ananasjam
slagroom
kokos
stukjes in de rum geweekte verse ananas

En dat allemaal in 1 laagje :P

9

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

Ik ben bang dat de verse ananas met slagroom in 1 laag geen succes gaat worden, smollebulle!

Door de eiwitsplitsende enzymen in verse ananas krijgt de slagroom een bittere smaak zodra het bijelkaar gevoegd wordt. Kun je verhelpen door de ananas even te blancheren, of ananas uit blik te gebruiken. Of een aparte laag te maken!

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

Re: slagroom met ananas..maar wat in het andere laagje ???

Jozien schreef:

Door de eiwitsplitsende enzymen in verse ananas krijgt de slagroom een bittere smaak zodra het bijelkaar gevoegd wordt. Kun je verhelpen door de ananas even te blancheren, of ananas uit blik te gebruiken. Of een aparte laag te maken!

Oh, wat goed dat ik nog even hier gekeken heb! Anders had ik een bittere taart gehad....:-p