1 Laatst bewerkt door Gerlinde (16-01-2010 22:02)

Onderwerp: Wie kan mij helpen......

Ik weet niet zeker of deze vraag in de juiste rubriek geplaatst wordt hoor.

Ik moet een boot maken voor op een taart.
De boot ga ik maken van een gewone hotelcake van de supermarkt, met daar omheen marsepein.
Nu wilde ik graag gaan proberen of ik de boot ook echt kan maken.
Zou het mogelijk zijn hem daarna in te vriezen zodat ik hem over een aantal weken op de taart kan plaatsen?

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Groetjes Gerlinde

2

Re: Wie kan mij helpen......

Taartvragen horen niet in de Babbel.....

Bij deze dus even verplaatst.

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

3

Re: Wie kan mij helpen......

Dank je wel Jozien, ik twijfelde ook al.

Groetjes Gerlinde

4

Re: Wie kan mij helpen......

Hallo Gerlinde,

Ik heb eerder een boot gemaakt weet niet of het is wat je zoekt maar zal hem even mailen!

Groetjes Femke

5

Re: Wie kan mij helpen......

Ik zou eigenlijk niet weten waarom hij niet ingevroren kan worden :think:
Geen 'harde' onderdelen als masten en zo, dat zakt bij het ontdooien weer in, maar verder is het toch cake met marsepein of rolfondant? Dan kan dat gewoon ingevroren (en weer ontdooid ;)) worden hoor :Y

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag