Onderwerp: Is fondant nog eetbaar met tylose?
Mijn onderwerp zegt het al. Ik heb nooit eerder gewerkt met tylose en wil dan ook weten of fondant dan nog wel lekker en eetbaar is als je er tylose in verwerkt.
Alvast bedankt!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Is fondant nog eetbaar met tylose?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Mijn onderwerp zegt het al. Ik heb nooit eerder gewerkt met tylose en wil dan ook weten of fondant dan nog wel lekker en eetbaar is als je er tylose in verwerkt.
Alvast bedankt!
Ja hoor. Wordt iets anders van smaak en hard, maar zeker nog eetbaar.
Ik werk met marsepein en voor creaties en strikken en zo kun je, volgens dit forum, beter fondant gebruiken. Ik heb gisteren voor het eerst (!) een strik gemaakt van fondant en tylose. Eerlijk gezegd zou ik het niet opeten, beetje hard. Maar ik hou toch al niet van fondant, maar zou het met marsepein ook niet doen, denk ik.
eetbaar als in niet giftig of er niet ziek van worden zeg ik ja absoluut.
Of het nog wel lekker is, dan zeg ik nee, ik vind het dan hard, droog, kruimelig en het smaakt naar de gom van de postzegels die je nog vochtig moet maken.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Is fondant nog eetbaar met tylose?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.