1

Onderwerp: slagroomvulling in de vriezer?

Ik heb net een taart gevuld met slagroom en gekruimelde bastaognes maar ik had veel over. Nu heb ik wat over was in een bakje in de vriezer gezet voor n volgende taart, kan dit eigenlijk wel?
En als ik t uit de vriezer haal bv over 2 wkn hoe maak ik het dan weer klaar, nog n keer opkloppen of niks meer aan doen?
Bedankt alvast!!!

2

Re: slagroomvulling in de vriezer?

Ik zou even wat klopfix erdoor doen voor het invriezen volgende keer, dan hoef je het niet meer op te kloppen als je het eruit haalt... :)
wat ik nu zou doen als ik jou was is na het ontdooien kijken hoe die eraan toe is ;)

3

Re: slagroomvulling in de vriezer?

ik had er ook klopfix erdoor zitten trouwens dus dan kan ik t zo weer gebruiken als ik t ontdooi in de koelkast?

4

Re: slagroomvulling in de vriezer?

ja als het goed is wel :)

5

Re: slagroomvulling in de vriezer?

Oke, bedankt eef!!

6

Re: slagroomvulling in de vriezer?

Het beste is om een klein beetje gelatine door je slagroom te kloppen wanneer je het in wil vriezen, dan blijft het stevig na het ontdooien.

Groetjes Willy