1 Laatst bewerkt door angelz (12-01-2010 09:33)

Onderwerp: Frosting- of icing sheets??

Ik heb meerdere malen de zoekfunctie gebruikt en gegoogled maar snap er niks meer van. (waarschijnlijk lees ik er overheen of niet goed.) Maar wat is nou precies het verschil tussen icing- en frostysheets?? Welke kan ik het beste gebruiken als bv een Louis Vuitton printje op een tasje? Gaat dat dan over de marsepein/fondant heen of gewoon op de botercreme?
Ik weet het, het zijn veel vragen maarre wie kan me helpen??

2

Re: Frosting- of icing sheets??

volgens mij is daar geen verschil tussen. icing en frosting is hetzelfde (min of meer). Je hebt wel een verschil tussen icing sheets en ouwel sheets. Icing is mooier om mee te werken vind ik persoonlijk.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: Frosting- of icing sheets??

Dit is de beschrijving van icingsheets:
De Ideale direct klaar, eetbare sheet voor fototaarten, gebaks logootjes en/of bijv. seizoensschildjes. Lekker van smaak, snel droog en gemakkelijk op maat te snijden en of te knippen.

En deze is van fostingsheets
Frosty Sheets, een nieuw type eetbaar voornamelijk op zetmeel basis ontwikkelde sheet welke een prachtig printresultaat geeft voor het maken van levensmiddelen prints. Dit product wordt als het ware

4

Re: Frosting- of icing sheets??

ok nu ik het zo neer zet denk ik dat ik frostingsheets moet hebben dan.