1 Laatst bewerkt door priscilla (07-01-2010 12:32)

Onderwerp: Biscuit invriezen/ontdooien

Ola allemaal!

Heb weer een hoop rond gesnuffeld op de site,
en weer enorme inspiratie, nu heb ik nog een drietal vragen;

Graag zou ik ook een (aantal) buiscuit cakes "voormaken" zodat ik wat op voorraad heb, dat lijkt me makkelijk voor een plostelinge opwelling van taartjes maken ;)
nu mijn vraag, als ik een biscuit gebakken heb,

*hoe lang na het bakken (volledig afgekoeld of niet?) mag ie in de vriezer?

* En hoe lang moet het biscuit (in koelkast of op kamertemperatuur?) ontdooien,
voordat je 'm kan gaan vullen en bekleden?

* en hoe lang kun je een biscuit bewaren, tot je 'm gaat vullen en bekleden, zonder dat ie ingevroren is geweest?

Sorry voor deze "simpele"(voor vele van jullie) vraagjes,
maar ik wil zo veel mogelijk leren en goed doen!
Bedankt alvast!!!!

Groetjes en tot "cake"
Priscilla

Re: Biscuit invriezen/ontdooien

Ze mogen direct na het afkoelen de vriezer in het beste is ieder apart in een plastic zak.
Als het biscuit niet helemaal ontdooit is snij je ze het mooist.
Zonder invriezen maar een dag.
Als je kapsel of biscuit invriest wordt de smaak wel beter.

Als je zondigt zondig dan lekker

3

Re: Biscuit invriezen/ontdooien

lang delftje schreef:

Ze mogen direct na het afkoelen de vriezer in het beste is ieder apart in een plastic zak.
Als het biscuit niet helemaal ontdooit is snij je ze het mooist.
Zonder invriezen maar een dag.
Als je kapsel of biscuit invriest wordt de smaak wel beter.

YEP :Y

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

4

Re: Biscuit invriezen/ontdooien

Bedankt!!!! Blij met jullie hulp

Groetjes en tot "cake"
Priscilla