Onderwerp: Hoe marsepein laten glanzen?
Hoe kan ik de marsepein op de taart laten glanzen?
Vooral als ik poedersuiker heb gebruikt om het te kunnen kneden en vormen word het zo mat...
kan ik dat met wat suikerwater doen?
Alvast bedankt..
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Hoe marsepein laten glanzen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe kan ik de marsepein op de taart laten glanzen?
Vooral als ik poedersuiker heb gebruikt om het te kunnen kneden en vormen word het zo mat...
kan ik dat met wat suikerwater doen?
Alvast bedankt..
uitrollen op de bureaumat van ikea doet wonderen.
Als je de zoekfunctie gebruikt kom je heel wat topics over dit onderwerp tegen.
ik kwast m af met een beetje water. gaat eigenlijk wel goed. water in een glas en dan overtollige langs de kan afvegen .
ik rol net als nathalie uit op een mat of board dat niety plakt. hiervoor rolde ik uit op mijn aanrechtblad die ingesmeerd was met crisco.
Ik vind dat het nadeel van afkwasten met water oid, is dat je het blijft zien. dus die waterlaag
Als je de marsepein uitgerold hebt en je wrijft met je vlakke hand over de marsepein gaat deze glimmen.
Het nadeel van water is dat er een beetje suiker uit de marsepein oplost en dit blijf je zien.
De marsepein wordt nog mooier als je het tussen plastic uitrolt het voordeel hiervan is dat je geen poedersuiker of iets anders nodig .
Een ander voordeel is dat het makkelijker op te pakken is.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Hoe marsepein laten glanzen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.