Onderwerp: Fondant en tylose vraagje
Hallo,
Ik had ff een vraagje. Moet je altijd tylose door je fondant doen als je een strik wilt maken of hard de fondant ook genoeg uit zonder de tylose???
Alvast bedankt!!!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Fondant en tylose vraagje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
Ik had ff een vraagje. Moet je altijd tylose door je fondant doen als je een strik wilt maken of hard de fondant ook genoeg uit zonder de tylose???
Alvast bedankt!!!
fondant hard uit zichzelf ook wel uit maar dat kan wel een aantal dagen duren, en soms is het dan nog niet helemaal mooi hard. Ik gebruik altijd tylose door de fondant bij het maken van strikken en dingen die overeind moeten blijven staan!
Hartstikke bedankt,
dan ga ik er dus niet aan beginnen zonder tylose en maar gewoon even wachten tot het in huis is!!
daarbij geeft tylose ook iets elasticiteit, waardoor de lussen eventuele verdrukkingen beter kunnen overleven.
Geen Ballina paste-to-cover gebruiken, die hard niet uit
Je kunt het ook in de oven zetten. Ik heb mijn strik een kwartier in de oven gezet op 50 graden. Dan gaat het allemaal wat sneller.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Fondant en tylose vraagje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.