1

Onderwerp: Welke keus is wijsheid?

Voor een goede kennis wil ik een taart maken voor haar zoontjes 1ste verjaardag. Nu is hij op zaterdag jarig. En wij zijn zelf dat weekend weg.... Donderdagavond kan ik deze taart op zijn laatst maken. Nu wil ze zelf graag een zwitserseroomvulling. Is dat wijs? Of kan ik beter kiezen voor botercreme extra? Of gewoon iets heel anders voorstellen? En wat dan bv?
Tjonge lastig hoor.....

Enjoy!

2

Re: Welke keus is wijsheid?

Zwitserse room is -net als alle zuivelproducten- 3 dagen houdbaar na bereiding/openen pak.
Dus als je 'm donderdag maakt en ze eten de taart zaterdag of zondag, dan lijkt me dat geen probleem! Doe ik met bavaroisvullingen ook zo; smaakt nog steeds lekker en nog nooit iemand ziek van geworden. Wel in de koelkast bewaren natuurlijk, maar zo slim ben je zelf ook vast wel...

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be

3

Re: Welke keus is wijsheid?

ik maak meestal ook me taarten op donderdag voor het weekend en het gaat meestal goed!!!

groetjes Carolien   
www.cakepunt.nl