1

Onderwerp: Cream cheese frosting: boter of slagroom

Ik ga morgen worteltjestaart maken (jummie!) en wil hierbij een cream cheese frosting maken.

Nu heb ik al heel wat gezocht, maar vraag me af hoe de meesten hier hun cream cheese frosting maken, de versie met boter, zoals deze, of op basis van slagroom, zoals deze ?

Vraag me dan vooral af of die met boter niet heel boterig wordt?


Mijn moeder gaat naar de winkel en ik moet laten weten of ze slagroom moet meebrengen ;)

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!

Re: Cream cheese frosting: boter of slagroom

Een frosting om je kapsel af te smeren doe ik met boter. Wat crisco is ook goed.
Als het is om te vullen, dan gebruik ik slagroom.

Sophie

3

Re: Cream cheese frosting: boter of slagroom

Oei, dat had ik nog moeten vermelden!

Het is gewoon om als topping te gebruiken, dus niet om af te smeren, er komt geen fondant of zo over.

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!

Re: Cream cheese frosting: boter of slagroom

Dan zou ik die met slagroom doen. Maar smaken verschillen h

5

Re: Cream cheese frosting: boter of slagroom

Bedankt van je antwoord :)

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!

6

Re: Cream cheese frosting: boter of slagroom

yep de met slagroom.... is echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker ;) hahahaha

7

Re: Cream cheese frosting: boter of slagroom

Canadesje schreef:

yep de met slagroom.... is echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker ;) hahahaha

Haha :D

Waarom zou jij dat nu zeggen ;)

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!

8 Laatst bewerkt door Canadesje (23-12-2009 16:45)

Re: Cream cheese frosting: boter of slagroom

Uhm omdat ie niet zo zwaar op de maag valt... niet te zoet is... makkelijk is om mee te werken smeert lekker... is geschikt voor veel doeleinden dus als topping en vulling restjes maken heel intresant ijsjes. 

Oh ja en de recept is van mij :+ hihihihihihih
En de is de ster op mij avatar foto :D mmmmmmm lekker

Oh jaaaa en de is wit niet geelig ;) perfect om een winters (sneeuw) taart te maken.. je weet wat ze zeggen over gele sneeuw whahahahahahaha :P

9

Re: Cream cheese frosting: boter of slagroom

Canadesje schreef:

Uhm omdat ie niet zo zwaar op de maag valt... niet te zoet is... makkelijk is om mee te werken smeert lekker... is geschikt voor veel doeleinden dus als topping en vulling restjes maken heel intresant ijsjes. 

Oh ja en de recept is van mij :+ hihihihihihih
En de is de ster op mij avatar foto :D mmmmmmm lekker

Oh jaaaa en de is wit niet geelig ;) perfect om een winters (sneeuw) taart te maken.. je weet wat ze zeggen over gele sneeuw whahahahahahaha :P

:lol: hihi

Bedankt van je reactie, nu ben ik zeker dat ik voor de slagroom ga :Y

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!