1

Onderwerp: bonbonvulling storten?

Hoihoi,

ik heb net 2 lekkere bonbon-ganachevullingen gemaakt. Maar dat was voor het eerst en... ehm... volgens mij had ik bakpapier op de bodem van het bakje moeten doen ofzo?

Hoe krijg ik dit gestort??

Liefs!

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

2

Re: bonbonvulling storten?

hoe bedoel je domi?
kun je het niet gewoon met een mes/lepel eruit halen en op je taart smeren?
wil je het als vulling gebruiken?

3

Re: bonbonvulling storten?

Hoi lieverd,

nee, ik wil bonbons maken!

Hmm, ik had wel wat duidelijker kunnen zijn :o

Ik heb dus vulling gemaakt die ik in blokjes wil snijden, maar hoe krijg ik de vulling uit het bakje als blok...

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

4

Re: bonbonvulling storten?

oeps.. ik heb net bonbonblocvulling gemaakt, dat zit nu nog in mijn hoofd haha!
hmm dit weet ik eigenlijk niet.
kun je het bakje niet een beetje duwen en trekken aan de zijkanten?
klinkt lekker trouwens hoor, hoe ga je het verder maken dan, en staat het recept hier op de site?

5

Re: bonbonvulling storten?

misschien het bakje even in warm water zetten zodat het een beetje smelt op de bodem en ze dan storten!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

6

Re: bonbonvulling storten?

is het gelukt?

7 Laatst bewerkt door Domi (27-12-2009 18:42)

Re: bonbonvulling storten?

chantal1980 schreef:

is het gelukt?

Ja met de tip van Joyce!

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

8

Re: bonbonvulling storten?

Jippie! :lol:

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois