1

Onderwerp: chocolademousse, maar geen botercreme?

Hallo,

Ik maak voor de kerst een taartje, maar mijn zusje houdt niet van slagroom en boter(creme). Ze lust (zowaar) wel chocolademousse.
Nu wil ik dus daar een taart mee vullen en bekleden met marsepein, maar waar kan ik dan het best mee afsmeren???

Kan ik er dan ook verse aardbeien tussen doen?

heb de zoekfunctie al gebruikt, maar vindt net niet wat ik nodig heb.

alvast bedankt!

2

Re: chocolademousse, maar geen botercreme?

Je kunt zeker vullen met chocolademousse en verse aardbeien. Als je geen dijkje van botercr

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

3

Re: chocolademousse, maar geen botercreme?

moeten de aardbeien dan in de mousse, of op een apart laagje?

Kan afsmeren met chocopasta ook??

4 Laatst bewerkt door kokkie (20-12-2009 15:50)

Re: chocolademousse, maar geen botercreme?

Renske Sim schreef:

moeten de aardbeien dan in de mousse, of op een apart laagje?


Kan afsmeren met chocopasta ook??

De aardbeien kun je zowel in de mousse als in een apart laagje doen...

Afsmeren met chocopasta gaat prima!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...