1

Onderwerp: Anijsvulling???

Mijn moeder liep gister te klagen dat we overal pakjes met anijsblokjes hebben liggen (ik raak ze elke keer kwijt en koop dan nieuwe... maar nu duiken ze ineens allemaal op :+ )
Zou je dat ook als vulling kunnen gebruiken (opgelost uiteraard haha), en in combinatie waarmee? Ben benieuwd of iemand het wel eens gebruikt heeft!!

Forget love, I'd rather fall in chocolate.

2

Re: Anijsvulling???

Ik heb nog nooit anijsblokjes gebruikt....
Nergens voor laat staan voor taart :lol:

Zou echt niet weten wat ik er mee kan...:S

3

Re: Anijsvulling???

Tja, dit vr

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

4

Re: Anijsvulling???

Maar hebben jullie dan nog suggesties waar ik het mee kan combineren? (mijn moeder is vrijdag jarig, maar denk dat ik er dan maar een klein bolletje bij maak ofzo, want vind het te riskant om als enige taart te maken)

Forget love, I'd rather fall in chocolate.

5

Re: Anijsvulling???

Verkruimelen en dan door de nog schenkbare slagroom en dan samen met wat suiker en slagroomversteviger opkloppen?

Verkruimelen en dan door de botercreme (als vulling)?

In combinatie met chocolade? Leuk experiment word dit :Y Laat je ons nog weten wat het geworden is en hoe het smaakte?

Groeten, Jolanda
I try to watch what I eat, but I'm not fast enough!

6

Re: Anijsvulling???

http://www.ah.nl/allerhande/kookschrift … p?id=10769
http://www.bakkerswereld.nl/nieuws/vakt … pouce.html
http://www.smulweb.nl/1108386/koken/recept/Anijspudding

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

7

Re: Anijsvulling???

Hahaha...die lijfspreuk kun je wel veranderen hoor. Ik weet 1 ding waar jij in uitblinkt ;)

8

Re: Anijsvulling???

Wilde laatst eindelijk eens mijn anijs-vulling gaan testen in combinatie met chocola. Dus chocola in de slagroom gesmolten en mousse van gemaakt, en toen had ik nog wat botercreme liggen... maar die is natuurlijk al zoet, en in anijsblokjes zit ook vooral suiker... dus toen bedacht ik dat ik natuurlijk veel makkeliker gewoon cacao door mijn botercreme en anijsblokjes door mijn slagroom had kunnen doen... maar toenw as het al te laat. :rolleyes:
Dus heb ik als alternatief Ouzo door de botercreme gegooid en dat was echt goed te eten!!
Dussss.... ik weet nog steeds niet hoe het met anijsblokjes gaat smaken, de combinatie met chocola en anijs-smaak is iig goed!! :D

Forget love, I'd rather fall in chocolate.