1

Onderwerp: Spoed: het word geen siroop

ik ben bezig met het maken van mokkacreme.
110 gram witte basterd suiker met 80 ml water laten koken en dan 2 minuten laten pruttelen. na dat pruttelen moet het een siroop zijn geworden. bij mij is het nog steeds onwijs vloeibaar.. moet ik er extra suiker bij gooien zodat het dikkerd word?

Pas op! beginner

2 Laatst bewerkt door Ottolien (16-12-2009 15:11)

Re: Spoed: het word geen siroop

Moet je de poedersuiker niet met koffie mengen? Hoe krijg je anders de mokka smaak.
En koffie is makkelijker in te dikken dan water. Maar ik ken je recept niet.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: Spoed: het word geen siroop

Bij mij bleef het ook altijd wat dunner, ben gewoon verder gegaan met het recept en het eindresultaat was toch zoals het moest dus.......

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

4

Re: Spoed: het word geen siroop

Zelfde recept die word uitgelegd bij de recepten -> vullingen -> mokkacreme.
komt totaal geen poedersuiker in voor.

Pas op! beginner

5

Re: Spoed: het word geen siroop

joynme werd bij jou de eidooiers en de oploskoffie wel stijf of dat ook niet? want ik klop nu al een kwartier en ik krijg het maar niet stijf.

Pas op! beginner